Vissza a főoldalra

Hát igen, a világ mindig gyönyörű, nem azért, mintha valóban az volna, hanem azért, mert én úgy látom. - Bohumil Hrabal


Szeti-Vill Kft. - bemutatkozás


Szeti-Vill Kft.


A Szeti-Vill Kft. legnagyobb erőssége – ami leginkább megkülönbözteti a konkurens vállalkozásoktól – többek között a nagy szakmai tapasztalatból eredő helyzetfelismerés és a rugalmasság. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig a körülményekhez, az igényekhez igazítjuk a lehetőségeket.

15 éves szakmai múltunkkal kijelenthetjük, behatóan ismerjük a piacot. Szakmai tapasztalatunkkal a beruházói és a tervezői szándéknak megfelelve, az Ön versenyképességét és nyereségességét növelő megoldásokat hozunk létre. Partneri kapcsolatunk alapja, valamint társaságunk elhivatott munkatársainak és tulajdonosainak célja az, hogy olyan szakmai támogatást biztosítson, amely hosszú távon növeli az Ön sikerességét.

Legfőbb célunk, hogy Ön elé tárjuk a lehetőségeket – valódi választást kínálva – és ezáltal hosszú távon növeljük az Ön versenyképességét!

Törekvésünk, úgy azonosulni a beruházó elképzelésével – magas minőség és költséghatékonyság – hogy eközben a tervező szándékát is maradéktalanul megvalósítsuk. Ez a Szeti-Vill Kft. feladata, ami számunkra sohasem jelent terhet vagy akadályt, sokkal inkább kihívást.

Kültéri és beltéri világítások tervezését, logisztikáját, kivitelezését vállaljuk – az óvodától a stadionig, a kereskedelmi megbízhatóságot szem előtt tartva.

A felsorolt alapelvek alapján biztosítunk megoldásokat, sok esetben a tervező által kiírttól eltérő, az adott feladatra legmegfelelőbb típusokra váltással. Kiemelten fontosnak tartjuk az együttgondolkodást. Az esetleges új, Önnel közösen átgondolt megoldást, akár helyszíni szemlével és bemutatóval egybekötve modellezzük le.

Magas szintű szakmai hozzáértéssel, jelentős tapasztalattal, gyorsasággal, pontossággal, helyszínre szállítással kívánjuk felkelteni az Ön érdeklődését.

 

PAPILLON LIGHTNING BRAND

Önállóan forgalmazott termék portfólió. A legnagyobb beruházásokat is képesek vagyunk kiszolgálni. Minden további nélkül képesek vagyunk széleskörű, szinte minden területre kiterjedő világítástechnikai beszállítására. Több külföldi szakkiállításon megjelentünk a Papillon Brand portfóliónkkal.

A Papillon termékek megtekinthetőek ezen a linken >>

 

 

 


Ipari világítás
A Get csoport tagja
Ipari világítás, ipari világítástechnika - 15 éve. Szeti-vill Kft.