Vissza a főoldalra

Hát igen, a világ mindig gyönyörű, nem azért, mintha valóban az volna, hanem azért, mert én úgy látom. - Bohumil Hrabal


Mivel foglalkozik a Szeti-Vill Kft.?


Miért a Szeti-Vill a megfelelő választás?


A Szeti-Vill Kft. ipari világítástechnikai tervezéssel, koordinációval és beszállítással  foglalkozik. Építőipari beruházásokban, építőipari projektek kivitelezésében veszünk részt.

Szakembereink 15 éve ezen a piacon dolgoznak, másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Referenciáink között megtalálhatóak állami megrendelések, közterület világítási munkák, stadion- és sportvilágítás és még számos komoly világítástechnikai kivitelezés.


Ipari világítástechnika

Az általunk szállított megoldások, termékek, kiváló minőségének védjegye a kizárólag európai működtetők alkalmazása (OSRAM, HELVAR, TRIDONIC, VOSSLOH) és az ISO 9001 minőségbiztosított gyártás. A fény szeretete – párosulva határozott minőségtudatunkkal – segíti munkánkat abban, hogy Önökkel együttműködve valósítsuk meg az Önök (és leginkább ezen van a hangsúly) elképzeléseit.


Ipari villanyszerelés, installáció, energiaelosztás

Termékkínálatunkkal a teljességre törekszünk. Közvetlen import-kapcsolatban állunk gyártóképviseletekkel. Az ergonómiát és a természet megbecsülését egyaránt fontosnak tartjuk, ezért ajánlásainkban az üzembiztonságon túl az energiatakarékosságra is odafigyelünk. A környezet megóvásáért felelősséget érzünk, ennek megfelelően kereskedünk, működünk.


Kiemelt vevőink részére ingyenesen biztosított szolgáltatásaink

Számítógépes világítástechnikai tervezés és látványtervezés
Világítástechnikai korszerűsítések megtérülés számítása
Javaslat korszerűbb és megtérülő termékek alkalmazására
Elosztó berendezések gyártása
Szaktanácsadás

 

Tevékenységünkről, szolgáltatásainkról bővebb és teljesebb képet referenciáink átlapozásával nyerhet! Kérem tekintse meg Ön is referenciáinkat!

 

 

 

 

Ipari világítás
A Get csoport tagja
Ipari világítás, ipari világítástechnika - 15 éve. Szeti-vill Kft.